Aktuella aktiviteter hos Ryttarkraften

Tävla om PRESENTKORT i sociala medier den 25/5!

Under Karlskoga Hästmässa den 25/5 kommer Ryttarkraften att starta två utlottningstävlingar för alla mässbesökare: en på Facebook och en på Instagram. Du kan självklart dubbla din chans att vinna genom att delta både i Facebook-tävlingen och på Instagram. 🙂 Lycka till!!
/Linda

Äntligen kan du boka dig på kursen Min Ryttarutveckling!

Den 10 augusti kommer jag att hålla en kurs i mental träning för ryttare i Karlstad. Häng med på en rolig och utvecklande dag fylld av upplevelsebaserade övningar, teori och egen utveckling! Varje deltagare utgår från sina egna behov och utvecklingsområden. Kursen har varit mycket uppskattad av tidigare deltagare! Läs mer om Min Ryttarutveckling under tjänster.
För besökare på Karlskoga Hästmässa 25/5 kommer jag att ge ett specialpris på kursen, så passa på då! Dessutom kommer alla som anmäler sig på plats att få en gåva från RYTTARKRAFTEN.
/Linda

Boka in den 25 maj redan nu!

Då kommer du nämligen kunna träffa mig vid Karlskoga Hästmässa där Ryttarkraften är på plats som utställare. Självklart kommer det finnas specialerbjudanden och tävlingar för mässbesökare. Jag hoppas på att få träffa massor av nyfikna, intresserade och pratsugna ryttare! Läs mer om mässan på karlskogahastmassa.se
Varmt Välkommen!!

/Linda