Aktuella aktiviteter hos Ryttarkraften

Arriving soon!

I mitten av oktober är vår mycket efterlängtade bebis planerad att komma till världen! Tidigare har jag haft två föl-bebisar på gården som nu är vuxna killar, så det är helt klart dags för tillökning i familjen nu. 🙂 Detta innebär att jag kommer vara föräldraledig en tid framöver. Just nu tar jag inte emot några nya ryttare för uppstart av mental träning, men hör gärna av dig om du är intresserad så håller vi kontakten tills dess att vi kan sätta igång! Jag räknar med att sätta igång Ryttarkraften igen under januari ’20.
/Linda

Publicerat 190925

Äntligen kan du boka dig på kursen Min Ryttarutveckling!

Den 10 augusti kommer jag att hålla en kurs i mental träning för ryttare i Karlstad. Häng med på en rolig och utvecklande dag fylld av upplevelsebaserade övningar, teori och egen utveckling! Varje deltagare utgår från sina egna behov och utvecklingsområden. Kursen har varit mycket uppskattad av tidigare deltagare! Läs mer om Min Ryttarutveckling under tjänster. Alla som anmäler sig får en snygg tygkasse från Ryttarkraften!
/Linda

Samarbete med dressyrryttaren Josefin Strömberg @horsecommunication

Jag är jätteglad över att kunna meddela att Ryttarkraften har startat ett samarbete med Josefin som driver sidan @horsecommunication på Instagram. Just nu pågår en tävling fram till 13/6 på hennes sida där du har möjlighet att vinna ett samtal med mig på Ryttarkraften!

Publicerat 190531

Få en snygg tygkasse från Ryttarkraften

Just nu får alla som anmäler sig till kursen Min Ryttarutveckling eller köper något av Action Ride -paketen en sån här snygg tygkasse från Ryttarkraften! Perfekt att ha stallgrejer i när du ska åka iväg med hästen, eller som shoppingkasse på Ica.

Publicerat 190530

Reportage i tidningen

I lördagens Nya Wermlands Tidning, NWT, kunde man läsa ett reportage om mig där jag talar om hantering av nervositet i ridningen. Det var med andra ord en händelserik dag den 25/5 med både tidningsreportage och hästmässa!
/Linda

Publicerat 190526

En supertrevlig dag på Karlskoga Hästmässa!

Lördagen 25/5 spenderade jag på Karlskoga Hästmässa där jag delade monter med duktiga osteopat Helen Helgesson. Jag hade nöjet att få träffa massor av trevliga ryttare som kom och ville prata om den mentala delen i ridningen! 😀 Nya kontakter knöts också med andra hästföretagare och det blir spännande att se vilka samarbeten det kan leda till framöver.
Mässan bjöd på ett fullspäckat program med duktiga ekipage inom olika grenar. Blev imponerad av den bredd av hästar, ryttare och olika utföranden som visades upp. En av höjdpunkterna var Tobbe Larsson som visade upp frihetsdressyr med sina duktiga hästar. Underbart hur han betonar glädje och lek i träningen! 💖🐴 Tack för ett jättefint arrangemang KH!

Boka in den 25 maj redan nu!

Då kommer du nämligen kunna träffa mig vid Karlskoga Hästmässa där Ryttarkraften är på plats som utställare. Självklart kommer det finnas specialerbjudanden och tävlingar för mässbesökare. Jag hoppas på att få träffa massor av nyfikna, intresserade och pratsugna ryttare! Läs mer om mässan på karlskogahastmassa.se
Varmt Välkommen!!

/Linda