Tjänster

 • Heldagskurs: Min Ryttarutveckling

Gör dig redo att ta språnget in i din egen ryttarutveckling! En fulladdad kursdag (utan häst) kombinerad av teori, upplevelsebaserade övningar och egen utveckling. Kursen har sin utgångspunkt i ACT, Acceptance and Commitment Therapy, som är en del av KBT. Här får du bl.a. möjlighet att skapa en tydlig riktning och strategi för ditt häst- och ryttarliv. Du får även lära dig nya strategier och förhållningssätt till sådant som ibland kan upplevas som svårhanterligt och hindrande i vardag eller tävling tillsammans med din häst, så som t.ex. nervositet eller rädsla. Varje deltagare utgår från sina egna behov och utvecklingsområden. Kursen passar dig som är intresserad av att på allvar engagera dig i din egen ryttarutveckling, oavsett nivå. Kursen är riktad till dig som vill utveckla dina inneboende resurser, öka din självkännedom och önskar få strategier för att ta dig an nästa språng framåt i ditt häst- och ryttarliv.

Min Ryttarutveckling finns i 3 steg, där varje steg består av en avsutten kursdag. Du väljer själv hur många steg du vill gå. Upplägget är till för att ge dig den bästa möjligheten att fördjupa din kunskap och kunna driva din egen utvecklingsprocess mot dina mål!

Ryttarkraften kommer ut till er klubb/stall efter önskemål.
Pris: Kontakta Ryttarkraften för offert.

 • Föreläsningar

  Är din ridklubb, stall eller förening intresserad av ett inspirerande utbildningsinslag om psykologi och ridning?!

  Ryttarkraften erbjuder nu följande föreläsningar:
  • Inspirationsföreläsning om mental träning i ridningen
   – provsmaka på ACT-metoden (1,5h)
  • Sluta fightas med ridrädslan
   – återfinn friheten i sadeln med nytt förhållningssätt (1h)
  • Att vara en stöttande ponnyförälder
   – om barns (rid)utveckling (45 min)

Ryttarkraften kommer ut till er klubb/stall efter önskemål.
Pris: Kontakta Ryttarkraften för offert.

 • Individuell Mental Träning

Få stöd i att utveckla din ryttarpotential! Dags att göra mental träning till en självklar del  av ditt träningsupplägg i vardagen med din häst?! Kanske vill du lägga upp strategin inför din kommande tävlingssäsong? Utveckla din prestation? Eller ta tag i prestationsångesten eller den sviktande glädjen och motivationen i ridningen?

Mental Träning sker genom individuella samtal som hålls via videosamtal på Skype. Upplägget är helt och hållet individanpassade efter ryttarens behov och önskningar. Självfallet har jag tystnadsplikt.

Nya priser från juni ’20 (inkl. moms):
Enstaka möten: 1100kr/tillfälle
Lilla Action Ride -paketet: 6 möten totalt 5800kr
Stora Action Ride -paketet: 10 möten totalt 9000kr

För dig som vill inleda ett regelbundet samarbete med Ryttarkraften över en längre tid finns möjlighet till helt skräddarsydda upplägg vad gäller kontakt och prisupplägg.

Innehar F-skatt